Tjen penge på at gøre verdenen grønnere

Hjælp med at stabilisere dit lokale elnet, støt overgangen til vedvarende energiproduktion og tjen penge på det. - Altsammen helt automatisk.

Tilmeld dig

Din indtægt

25.886

Din forventede passive fortjeneste i DKK hvert år. Netbalanceringskompensation udbetales automatisk til din konto hver måned.

17.780

Indtægter

Forventet og automatisk årlig indtjening i DKK fra bidrag til netbalancering.
Sammenlign med andre systemer

8.086

Besparelser

Forventede og automatiserede årlige besparelser i DKK gennem peak shaving og forbrugsoptimering.

Denne beregning er baseret på markedspriser fra 2020 og frem til i dag. Bemærk venligst, at markedspriser kan svinge; denne beregning viser historisk gunstige afkast. Fremtiden er uforudsigelig, og markedspriserne kan bevæge sig både opad og nedad. Kompensation skalerer lineært med systemets kapacitet. Dette betyder, at et 10 kW system genererer dobbelt så meget indtægt som et 5 kW system.

September 2024

Emaldo® Grid Rewards lanceres i Danmark i September 2024, men du kan være med allerede inden da. Allerede nu garanterer vi en månedlig udbetaling på 1.500 DKK, med forventning om en potentielt øget udbetaling fra september 2024. - Tilmeld dig allerede i dag!

Sammenligning af netbalancering

Lær hvorfor Emaldo® Grid Rewards giver så meget mere mening.

Mærke

Emaldo®

Andre

Højeste udbetalinger

Nej

Ekstra hardware nødvendigt

✅ Ingen ekstra hardware nødvendigt.

Ja, ca. 10.000 DKK i ekstra omkostninger.

Produktgaranti

✅ Ja, 10 år.

Ingen

Låsning af batterier

✅ Ingen låsning.

Ja, den fulde batterikapacitet låses.

Anvendelse af dit eget system

✅ Ja, alle funktioner.

Nej, du kan ikke længere anvende dit system.

Tredjeparts kontrakter nødvendige

✅ Nej, inden tredjepartskontrakter nødvenigt.

Ja, du skal indgå kontraktuelle forhold med trejde parter.

Andre funktioner

✅ Ja, alle funktioner er tilgængelige.

  • Peak shaving
  • Forbrugsoptimering
  • Energiarbitrage

Ingen

Lær om

Netbalancering

Landskabet for global energiproduktion udvikler sig hurtigt og skifter fra traditionelle kilder som kulfyrede kraftværker til renere, vedvarende alternativer som sol- og vindkraft. Mens dette skift har enorm værdi for os alle, præsenterer det også udfordringer, især i form af ustabilitet i vores elnet på grund af ubalancer mellem produktion og forbrug. Det er her, du kan hjælpe.

Højere udbetalinger

Tjen flere penge

Emaldo® Grid Rewards sikrer, at dine månedlige udbetalinger overgår dem, der tilbydes af andre alternativer på markedet. Vores succes drives af en kombination af faktorer. Vores hardware og software er omhyggeligt optimeret fra bunden for at levere maksimale balanceringseffekter. Derudover gør vores avancerede evner inden for storskala dataanalyse og AI-forudsigelser os i stand til nøjagtigt at forudsige forbrugsmønstre og forudse kommende balanceringskrav og -bud.

Ingen ekstra hardware

Ingen fordyrende hardware nødvendig

Normalt kræver aktivering af netbalancering på dit batteri installation af ekstern og dyr hardware. Men med Emaldo® Power Core er der ingen behov for ekstern hardware eller involvering af tredjeparter. Alt hvad du behøver, er sømløst integreret i Emaldo® Power Core. Fra tilmelding til modtagelse af dine månedlige indtægter vil Emaldo® være dit eneste kontaktpunkt, hvilket gør processen problemfri og ligetil.

Ingen batterilåsning

Bruge dine batterier til flere ting på én gang

Vælger du andre til at aktivere netbalancering på dine batterier, betyder det, at de udelukkende vil blive låst til dette formål, hvilket efterlader dig med batterier, der ikke kan bruges til at lagre din egenproducerede solenergi. Men med Emaldo® Power Core kan du opnå begge dele samtidigt. Dette giver dig fordelene ved at generere gratis grøn elektricitet til personlig brug under peak købstider på nettet, samtidig med at du passivt tjener indkomst ved at hjælpe med balanceringen af det lokale elnet.

Bedre balancerings-effekt

Tjen mere med en lavere invistering

Emaldo®-batterier tilbyder en betydeligt højere balanceringseffekt sammenlignet med de fleste alternative batterier på markedet, herunder velkendte mærker som Huawei og Growatt. Dette betyder, at du får større netbalancerings effektivitet fra dine batterier, hvilket i sidste ende sparer dig penge. I modsætning til andre mærker, hvor du måske skal købe ekstra batterier for at opnå sammenlignelige resultater og udbetalinger, kan du med Emaldo® opnå den samme effekt og udbetalinger uden behov for ekstra investering.

Intelligent optimering

Knivskarp energioptimering

Ved at udnytte kraften i vores indbyggede AI-motor® Energenie, får vi en dyb forståelse af dine individuelle forbrugsmønstre. Kombineret med realtidsdata om kommende krav og balanceringsbud kan vi præcist skræddersy optimeringen af din Emaldo® Power Core. Denne strategiske tilgang sikrer maksimal bidrag, hvilket i sidste ende resulterer i højere indtjening for dig.

Synergi mellem hardware og software

Synergi er effektivitet

Som udvikler af både hardware, software og datainfrastruktur har vi den unikke fordel at kunne optimere alle aspekter af vores teknologi. Denne omfattende tilgang resulterer i en betydeligt mere stabil og effektiv netbalanceringsservice sammenlignet med tredjepartsløsninger. Med vores integrerede system kan du stole på pålideligheden og effektiviteten af vores netbalanceringsservice.

Tilmeld dig i dag

Udfyld formularen nedenfor for at starte din ansøgning til Emaldo® Grid Rewards-programmet i dag.

Kom i gang ved at

Tilmelde dig i dag

For at tilmelde dig Emaldo® Grid Rewards-programmet, skal du blot udfylde formularen ovenfor. Sørg for, at alle de oplysninger, du giver, er nøjagtige.

Disse oplysninger vil blive brugt til at indsætte dine fremtidige kontantbelønninger på din bankkonto, så det er vigtigt at dobbelttjekke alt!

Se frem til

Din første udbetaling

Efter at have gennemført din første hele måned med deltagelse, vil du modtage din første udbetaling. Pengene vil automatisk blive overført til den bankkonto, du oplyste ved tilmelding, på den første bankdag i den følgende måned.

For eksempel, hvis du tilmelder dig den 26. juni, vil din første udbetaling blive behandlet den 1. august, og efterfølgende udbetalinger vil følge på den første bankdag i hver måned derefter. Bemærk, at bankoverførselstider kan variere afhængigt af din bank.

Tillad op til 5 bankdage for, at udbetalingen vises på din konto.

Læn dig tilbage og afvent

Dine månedlige udbetalinger

Efter at have modtaget din første udbetaling, kan du forvente automatiske udbetalinger på den første bankdag i hver efterfølgende måned, forudsat at du forbliver aktiv i programmet.